Recollida d'aliments a la ciutat per combatre la fam del país

Serrat és un dels col·laboradors

Societat

Publicat el 12/nov/10 per Àgata Guinó

Sant Cugat tindrà tres punts de recollida d'aliments per col·laborar amb la iniciativa solidària del Banc dels Aliments i l'obra social d'Unnim. Els llocs de recaptació s'ubicaran a la ciutat aquest divendres i dissabte a tres supermercats: al Consum de l'avinguda Rius i Taulet i als Caprabos de la Rambla del Celler Coperatiu i del carrer Salvador Espriu. L'objectiu de les dues entitats és aconseguir recaptar 400 tones de queviures, el doble que en la primera edició al novembre de l'any passat.

El delegat de l'obra social Unnim a Sabadell, Joan Carles Sunyer, ha recomenat fer donacions d'aliments que no tinguin dades curtes de caducitat com ara llegums, arròs, oli i llet. Sunyer també ha explicat com es reparteix el que s'ha recollit.

Joan Carles Sunyer

Es porten a la central del Banc d'Aliments. Es reparteixen entre tota la xarxa de l'entitat: parròquies, menjadors i altres.

Your browser doesn’t support HTML5 audio











Aquest any s'han instal·lat més punts de recollida que l'any anterior, un total de 315 a tot Catalunya, on treballaran 3.400 voluntaris. Si no es pot assistir a cap ubicació també, es pot fer la donació per internet a la web del banc d'aliments, Bancdelsaliments.org, on es poden comprar queviures en línia.