Susanna Griso, experiodista de Ràdio Sant Cugat, premi Ondas a la millor presentadora

Susanna Griso

Societat

Publicat el 19/nov/10 per Míriam Piñol

L'experiodista de Ràdio Sant Cugat i actual presentadora del magazín d'Antena 3 'Espejo Público', Susanna Griso, ha estat reconeguda amb el guardó a la millor presentadora de televisió a l'última edició dels premis Ondas. La periodista ha rebut aquest reconeixement en una gran gala aquest divendres organitzada per Ràdio Barcelona.

Susanna Griso va començar la seva trajectòria professional de la mà de Ràdio Sant Cugat. La periodista, llicenciada en Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona, va continuar la seva trajectòria a Catalunya Ràdio i a TV3. A l'any 1997 va presentar l''Informatiu migdia' de TVE a Sant Cugat. Posteriorment, va entrar a la plantilla d'Antena 3 presentant l'informatiu fins a l'any 2006, quan va passar a presentar el magazín diari 'Espejo Público' pel qual ha rebut aquest reconeixement.

En una entrevista a Cugat.cat, Susanna Griso s'ha mostrat molt contenta pel guardó i ha dit que és un reconeixement que mostra la possibilitat d'unir actualitat amb entreteniment sense perdre rigor.

Susanna Griso

És un reconeixement a molta dedicació. Es demostra que es pot lligar actualitat amb entreteniment i no perdre rigor.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La periodista, a més, ha rebut diversos guardons com el premi Antena d'Or a l'any 2007 i el Micròfon d'Or un any després. Susanna Griso ha rebut el guardó aquest divendres en la 57a gala dels premis Ondas al Gran Teatre del Liceu.