El 'Sobre rodes' es consolida en la seva 3a edició

Moment de la 3a edició del 'Sobre Rodes'

Societat

Publicat el 21/nov/10 per Laura Mont

Unes 350 persones han participat aquest diumenge en la 3a edició del projecte 'Sobre rodes', que recull bicicletes, patins, patinets i objectes semblants per fomentar la seva reutilització. L'Institut de la Infància, organitzador de la iniciativa, es mostra satisfet amb la resposta que ha obtingut el projecte i considera que l'edició d'enguany demostra la seva consolidació.

Fins a 80 objectes amb rodes i 300 llibres és el que s'ha recollit enguany en la 3a edició de 'Sobre rodes' que ha tingut lloc a l'escola de Gerbert d'Orlach. El projecte busca fomentar el reciclatge i la reutilització, però també fomentar la solidaritat i la cohesió social entre els més petits.

La directora de l'Institut de la Infància de Barcelona, Verònica Bronstein, s'ha mostrat molt satisfeta amb el desenvolupament que està tenint el projecte.

Verònica Bronstein

Aquest any es nota que la gent ho espera i s'ho pren seriosament. S'afegeixen entitats i es consolida el treball en xarxa i la participació.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




A més de recollir i repartir diversos objectes, s'ofereixen diversos tallers com circuits d'educació vial, construcció de cases de nines amb cartró i contacontes amb la visita de l'escriptora Aitana Bernabé.