Sant Cugat participa en una trobada de Living Labs Global a Dinamarca

Sant Cugat ha rebut un premi del Living Labs

Societat

Publicat el 24/nov/10 per Redacció

L'Ajuntament participarà entre avui i demà a la trobada que es fa a Copenhaguen per debatre i compartir experiències sobre serveis i innovació a les ciutats membres de la xarxa Living Labs. El consistori presentarà el Pla Local d'Innovació 2009-2012 (PLI) i posarà l'accent en aspectes com el lideratge i la promoció de la sostenibilitat i d'una economia del coneixement, entre altres. L'acte està organitzat per Living Labs Global.

En el taller de presentació, està previst que també hi participin empreses, com Danish Industries Copenhagen i representants d'altres ciutats d'Europa i del món que treballen en matèria d'innovació. D'aquesta manera, el pla es donarà a conèixer tant a representants polítics com tècnics de les ciutats d'Estocolm, Hamburg i Eindhoven, entre altres. Ho explica el regidor de Comunicació, Jordi Puigneró.

Jordi Puigneró

Sant Cugat hi participa activament per presentar el nostre projecte del Pla Local d'Innovació.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Living Labs Global és una xarxa internacional que té l'objectiu d'innovar a escala global en diferents parcel·les per solucionar problemes d'inclusió social, participació ciutadana, serveis urbans i mobilitat, entre altres.