Oberta la inscripció a l'11è concurs de carrosses de la cavalcada

Edició anterior de la cavalcada

Societat

Publicat el 30/nov/10 per Redacció

Tots aquells que vulguin participar en el concurs de carrosses de la Cavalcada dels Reis Mags d'Orient han d'inscriure's abans del segon dimarts de desembre a l'Ateneu Santcugatenc. Els Amics dels Veterans i la Regalèssia han presentat les bases del concurs, que enguany celebra la seva 11a edició.

Els comerços, entitats, empreses i particulars que participin en el certamen poden dissenyar la seva carrossa adequant-se als paràmetres tradicionals de les mides, que en cap cas superaran els sis metres de llarg, els 2,4 d'ample i els 3,5 d'alçada des de terra. Les carrosses hauran de dur un motor de tracció mecànica i s'hauran de decorar pensant, especialment, en els més petits.

Enguany els organitzadors preveuen passar de la quinzena de carrosses i superar, així, les onze que van participar en l'edició anterior. El membre dels Amics dels Veterans i la Regalèssia Salvador Guarner ha explicat quina és la dinàmica del concurs i s'ha mostrat satisfet de participar en una cita plenament consolidada.

Salvador Guarner

Les bases de participació són les mateixes de cada any. Volem encomanar l'entusiasme a la gent per participar.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El jurat estarà format per l'alcalde, Lluís Recoder, dos membres de l'organització i dos artistes de Sant Cugat. La carrossa guardonada amb el primer premi rebrà 500 euros, el segon premi n'obtindrà 300 i el tercer i quart premi obtindran una compensació de 100 euros. El lliurament de premis es farà a la Sala de Plens de l'Ajuntament un cop finalitzi la cavalcada.