La música i la vida de Chopin tanquen el primer trimestre de l'Aula d'Extensió Universitària

Societat

Publicat el 13/des/10 per Raquel Ligero

L'Aula d'Extensió Universitària (AEU) ha tancat el primer trimestre del curs 2010-2011 amb una conferència musicada sobre Frédéric Chopin davant d'unes 500 persones, al Teatre-Auditori. El president de l'Aula, Marc Plens, s'ha mostrat satisfet pels resultats del primer trimestre d'enguany i ha destacat que tot plegat no seria possible sense la col·laboració i participació dels socis.

La conferència sobre el músic polac Frédéric Chopin, feta pel divulgador musical de Catalunya Música, Joan Vives, ha donat el tret de sortida a l'acte. Així ha resumit Vives l'essència de la xerrada.

Joan Vives

En motiu del bicentenari del neixament de Chopin s'han organitzat concerts internacionalment i aquest acte és l'aportació de Sant Cugat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





La conferència ha anat seguida de l'actuació del concertista Daniel Ligorio, que ha interpretat temes de Chopin. El president de l'Aula d'Extensió Universitària (AEU), Marc Plens, s'ha mostrat satisfet per l'èxit de la convocatòria, que ha aplegat prop de 500 persones, i ha reivindicat la necessitat d'un local per organitzar els actes dels cursos.

Marc Plens

Cada setmana passen per l'aula 240 persones i hem hagut d'ampliar el local. Ens fa falta una sala alternativa.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




El president de l'Aula d'Extensió Universitària ha subratllat que de cara al proper trimestre continuaran amb la mateixa qualitat i el mateix rigor que fins ara. A més, ha aprofitat l'acte per anunciar que més del 50% de la junta de l'entitat canviarà per exigències estatutàries.