La gent gran sorprèn Recoder en el concert de Nadal amb un homenatge per la seva gestió

Societat

Publicat el 19/des/10 per Damià Bonmatí

El concert de Nadal s'ha convertit aquest diumenge en el comiat del col·lectiu de la gent gran a l'alcalde. Visiblement sorprès i emocionat, Recoder ha rebut un homenatge als seus gairebé tres mandats de la mà de Consol Pagès, una de les primeres activistes en demanar-li millores per als santcugatencs jubilats. Adaptar l'urbanisme dels districtes a la gent gran i potenciar el transport públic són els deures pendents en aquesta matèria a Sant Cugat, segons els assistents del concert.

A l'inici del concert de l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat, Recoder ha fet un reconeixement a la tasca de les principals personalitats civils i polítiques del municipi que treballen per a la gent gran. L'acte, però, s'ha capgirat i s'ha convertit en un homenatge sorpresa a l'alcalde i la feina feta per a aquest sector social durant els seus tres mandats a la ciutat.

El reconeixement s'ha personalitzat en Consol Pagès, una de les primeres veïnes del municipi en rebre Recoder als casals de la gent gran i transmetre-li les reivindicacions dels jubilats del municipi. Pagès, que havia presidit el Casal de la Gent Gran florestà, ha destacat la proximitat i l'atenció de Recoder amb els jubilats.

Consol Pagès

Quan no ha pogut conseguir quelcom, m'ho ha dit. M'agrada perquè no enganya.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Preguntat pels deures pendents per a la gent gran, Recoder veu essencial millorar la transmissió de coneixement entre generacions a través de la vida ciutadana.

Lluís Recoder

Tots els jubilats tenen un bagatge professional que hauria de revetir al conjunt de la ciutat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




L'ocupació del Teatre-Auditori per aquest concert amb música d'Strauss ha estat gairebé del 100%, la gran majoria gent gran. Els assistents han marcat alguns reptes per millorar la vida dels jubilats, com el transport públic i la millora de l'urbanisme dels districtes.

Assistents

El transport públic hauria de ser més continu. / Millorar els carrers de la Floresta. / Un casal propi de l'Ajuntament.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




L'esdeveniment ha comptat amb 17 voluntaris de Creu Roja, Protecció Civil i La Caixa, i amb autobusos que han apropat al Teatre-Auditori els veïns més allunyats del centre.