Els santcugatencs ja poden accedir a informació municipal des d'un quiosc multimèdia

El primer quiosc multimèdia està situat a la plaça de Lluís Millet

Societat

Publicat el 22/des/10 per Adria Claramunt

Sant Cugat compta des d'aquest dimecres amb el primer Quiosc d'Informació Multimèdia (QIM). Situat a la plaça de Lluís Millet i en fase de proves, vol ser una eina per apropar l'administració al ciutadà per mitjà de la comunicació digital. Aquest gener se n'instal·laran tres més, a les places dels Quatre Cantons, d'Octavià i de Victòria dels Àngels.

Aquests quioscos funcionaran gràcies a les tecnologies de la informació i de la comunicació, i es convertiran en un nou canal ciutadà interactiu. D'aquesta manera, els santcugatencs podran fer tràmits en línia, consultar l'estat d'expedients, descarregar formularis o comprar entrades, per mitjà d'una pantalla tàctil.

El regidor de Comunicació, Innovació i Serveis Interns, Jordi Puigneró, ha explicat que aquesta nova eina afavorirà l'Ajuntament, els ciutadans i també les entitats de la ciutat.

Jordi Puigneró

No només l'Ajuntament utilitzarà aquests quioscos per donar a conèixer informació del consistori. Les entitats també se'n podran aprofitar.

Your browser doesn’t support HTML5 audio






Els nous quioscos, segons Puigneró, seran com uns 'caixers automàtics' que permetran fer tràmits amb l'Ajuntament, sense haver de desplaçar-se a la Casa de la Vila.

Els QIM serviran també per adquirir entrades dels espectacles del Teatre-Auditori.