Les escoles no qüestionaran la setmana blanca fins que no hi hagi una resolució oficial

Les escoles de la ciutat no contemplen alterar el calendari previst

Societat

Publicat el 4/gen/11 per Marc Sala

Les escoles de la ciutat no han rebut cap comunicació que permeti eliminar la setmana blanca i, per tant, no s'han plantejat suprimir-la aquest curs. La nova consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, ha obert la porta a l'eliminació d'aquesta setmana de vacances d'hivern aquest curs als centres que ho desitgin. La coordinadora d'Associacions de Mares i Pares (AMPA) de la ciutat és partidària de no alterar el calendari escolar a mitjans de curs.

La directora de l'escola Gerbert d'Orlhac, Anna Fitó, ha explicat a Cugat.cat que els centres no es plantejaran la possibilitat fins que no s'hagi fet l'anunci oficial.

Anna Fitó

Cal un decret per poder plantejar aquesta possibilitat de modificar el calendari escolar. És necessària l'aprovació oficial.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La inclusió d'aquesta setmana blanca va despertar la preocupació de les Associacions de Mares i Pares (AMPA) de la ciutat. Ara, inclosa en el calendari actual, la coordinadora d'AMPA de la ciutat considera que modificar l'actual previsió 'no portaria cap benefici'. Ho ha explicat la presidenta de la coordinadora, Charo Sebastián, en declaracions a Cugat.cat.

Charo Sebastián

Crec que canviar-ho ara farà el desgavell més gran. Considero que els canvis s'han de plantejar de cara l'any vinent.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





La intenció de la consellera d'Ensenyament és deixar a criteri de cada centre mantenir o suprimir aquestes vacances en aquest mateix curs.