Jana Abgaryan, primera santcugatenca de l'any

Societat

Publicat el 18/gen/11 per Quim Sala / Raquel Ligero

Jana Abgaryan Soto és la primera santcugatenca de l'any. Nascuda l'1 de gener a les vuit i sis minuts del matí a la Mútua de Terrassa, la Jana és la primera criatura empadronada a Sant Cugat i la guanyadora de l'onzè concurs 'Qui serà el primer santcugatenc de l'any?', organitzat per Cugat.cat amb el suport de Catalana Occident i diversos comerços locals. Els pares de la nena, veïns de Mira-sol, s'han mostrat molt satisfets amb aquest reconeixement.

El pare de la Jana, Gor Abgaryan, ha explicat com va rebre la notícia, en una visita a la redacció de Cugat.cat, on han presentat la documentació necessària per acreditar la criatura. Ha estat una visita que ha realitzat tota la família: pare, mare, germà i guardonada.

Gor Abgarayan

Va ser una sorpresa. Estava a Àustria i no sabia qui em trucava. Els meus amics em feien broma amb els 2.500 euros de l'any passat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio






El premi, que inclou una pòlissa d'assegurances per valor de 1.500 euros i diversos obsequis, s'atorgarà a la família en breu, amb una rebuda a l'Ajuntament.