El SOM ofereix més de 50 llocs de treball aquest 2011

El SOM ha contractat 134 persones el 2010

Societat

Publicat el 27/gen/11 per Raquel Ligero

L'Ajuntament ha contractat 134 persones aturades durant el 2010 i preveu contractar-ne 54 més durant la primera meitat del 2011, amb els plans d'ocupació que gestiona el Servei d'Ocupació Municipal (SOM). Les convocatòries d'enguany van destinades a cobrir llocs de tècnics de mobilitat, administratius i peons de brigada, entre d'altres.

Durant el 2010, el SOM va contractar 76 aturats en convocatòries extraordinàries i 19 en convocatòries ordinàries, gràcies als Plans d'Ocupació del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC). 39 aturats més van ser contractats amb la convocatòria bianual. Enguany, es preveu que el SOM convoqui dos concursos, un el 15 de març per fer 39 contractes per a vuit nous projectes i un el juny per contractar 15 aturats per a set projectes.

La tècnica del SOM, Cristina Reventós, recorda quins són els requisits imprescindibles per optar a un d'aquests llocs de feina. Són declaracions al magazín 'Sant Cugat a fons'.

Cristina Reventós

El SOC ens fa arribar el currículum i entren en un procés de selecció. Els tècnics i els responsables de cada àmbit acaben de decidir a qui contractar.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La inserció laboral d'aquestes persones, que enguany anirà destinada a tècnics de mobilitat, administratius, peons de la brigada, tècnics de serveis urbans per la prevenció de residus i informadors per la campanya del mosquit tigre, és d'entre tres i sis mesos i no existeix possibilitat de pròrroga. L'única opció per tornar a participar en un procés de selecció és que passin 18 mesos des del final de la seva contractació.