L'Ajuntament repavimenta 5'6 quilòmetres de carrers

Societat

Publicat el 8/feb/11 per Marc Sala

Finalitzen els treballs de repavimentació de diverses vies de la ciutat que han suposat l'arranjament de cinc quilòmetres i mig de carrers, sobretot a Mira-sol i la Floresta. L'alcaldessa, Mercè Conesa, i la tinenta d'alcalde de Serveis Urbans, Cristina Paraira, han repassat l'estat dels diversos treballs actualmet en procés a la ciutat, que suposen una inversió de 520.000 euros. Algunes d'aquestes actuacions ja estan finalitzades i la resta ho faran durant aquest mes.

Uns 180.000 euros del total s'han destinat a la repavimentació d'un quilòmetre de carrer a la Floresta, uns treballs que es preveu que es finalitzin a mitjans de mes. A Mira-sol s'hi han destinat 265.000 euros que han servit per l'arranjament de 1.690 metres de carrer, una actuació que ja està enllestida.

A Valldoreix s'han repavimentat 550 metres, unes obres ja acabades i incloses dins els projectes finançats amb els Fons Estatal d'Ocupació i Sostenibilitat Local (FEOSL).

L'alcaldessa, Mercè Conesa, destaca l'esforç del consistori de mantenir la qualitat de la ciutat, tot i la crisi econòmica.

Mercè Conesa

La crisi ens ha obligat a prioritzar projectes. Tot i això continuem oferint projectes de qualitat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Al centre de la ciutat s'ha intervingut en tres zones que sumen 2.350 metres repavimentats. L'avinguda Ragull, el carrer de Manel Farrés i el passeig d'Olabarria, són les ubicacions arranjades.