Cugat.cat i la UESC s'uneixen per traslladar els valors esportius a la vida santcugatenca

Moment del primer dels 12 anuncis

Societat

Publicat el 12/feb/11 per Anna Gonzalez

Cugat.cat i la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) han donat un pas més en el seu compromís amb la ciutat. El mitjà multimèdia serà l'encarregat de difondre a través dels seus múltiples canals la campanya 'Enganxa't als valors', una iniciativa que pretén traslladar els principis de l'esportivitat a l'àmbit quotidià. Aquest nou compromís es materialitzarà al març vinent, quan Cugat.cat emetrà el primer dels 12 anuncis que tenen com a objectiu compartir amb tota la ciutadania i sobretot amb el jovent la importància d'aquests valors. Mira aquest reportatge a Cugat tv

El primer anunci de la campanya, que s'ha presentat aquest dissabte, tindrà com a protagonista el treball en equip. A través de Cugat ràdio, Cugat diari i Cugat tv, el mitjà multimèdia emetrà en els diferents formats aquestes falques que pretenen crear ciutat i col·laborar en la formació mitjançant l'esport.

El president de la UESC, Xavier Salvat, ha destacat la importància d'iniciatives com aquesta.

Xavier Salvat

L'esport és una eina importantíssima. Tenir un acord amb Cugat.cat per difondre això és cabdal.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





En el mateix sentit, el director general de l'Organisme Autònom Municipal de Comunicació i Informació a la Ciutadania (OAMCIC), Xavier Fornells, ha expressat el compromís de Cugat.cat d'estar al costat de les entitats de la ciutat.

Xavier Fornells

Per nosaltres és molt important. Transcendeix l'àmbit esportiu perquè són valors cívics, de ciutat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Precisament l'alcaldessa, Mercè Conesa, ha encoratjat Cugat.cat i la UESC a mantenir aquest vincle, que permetrà fer arribar la campanya a tota la ciutadania.

Mercè Conesa

Haurà de ser habitual. Tenim una població molt jove que són usuaris d'Internet. Per això hem d'utilitzar aquestes plataformes per transmetre valors.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La difusió de la campanya 'Enganxa't als valors' suposa un pas més en la col·laboració entre Cugat.cat i la UESC, una unió que va néixer ara fa un any. Aquesta nova acció conjunta compta també amb el suport de la Fundació UESC i amb la col·laboració dels patrocinadors de l'entitat.