Un nou parc unirà el CAP de Valldoreix amb el camí de Can Ganxet

Descampat del passeig Olabarria. / Font: Google Maps

Societat

Publicat el 4/mar/11 per Núria Juanico

El nou parc de Sant Cebrià unirà Mira-Sol, Valldoreix i el centre de la ciutat. La junta de govern local ha aprovat l'arranjament del primer tram del parc, que s'estendrà des del CAP de Valldoreix fins al camí de Can Ganxet.

El parc de Sant Cebrià s'estendrà des de la cruïlla entre el passeig d'Olabaria amb l'avinguda de Bilbao fins a tocar de l'estació de Mira-sol. La primera part de la instal·lació queda compresa entre l'avinguda de Bilbao, el carrer Miranda del Vallès i el passeig d'Olabarria i passarà per la part en què l'autopista C-16 se soterra al pas per Valldoreix i Mira-sol.

El director de l'àrea de Medi Ambient, Sergi Cantó, ha explicat les principals actuacions que es duran a terme a la zona.

Sergi Cantó

Hi haurà una primera actuació a la zona del CAP de Valldoreix. A partir d'aquí farem tot l'eix perquè es pugui passejar.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




La zona estarà compresa per dues placetes enjardinades, una de les quals amb un espai per a jocs infantils. També es plantaran arbres i arbustos mediterranis i se solucionaran les diferències de pendents. La intervenció, aportada íntegrament per TABASA, tindrà un cost de més de 500.000 euros.