Forta presència del panorama cultural local a la gala dels Premis Ciutat de Sant Cugat

Prop de 2.000 santcugatencs han votat als seus candidats als Premis Ciutat de Sant Cugat

Societat

Publicat el 6/mar/11 per Nuria Alcalá

Els periodistes Raquel Ligero, de Cugat.cat, i Josep Maria Vallès, del 'Diari de Sant Cugat', conduïran la 6a edició dels Premis Ciutat de Sant Cugat. La gala omplirà a les set de la tarda el Teatre-Auditori d'una combinació d'humor i hip-hop per atreure el sector juvenil de la ciutat. La història de l'arribada d'en Víctor a la ciutat de 'Sant Cuguetto' serà l'inici d'una acte íntegrament ambientat en un context de música soul i rap. La gala comptarà amb la participació de grups locals com El Gremio, la cantant Izah, els col·laboradors de Cugat ràdio Joan Fàbregas i Pere Pahissa, i l'actor Toni Albà.

El director artístic de la gala, Guillem Vidal-Ribas, explica les característiques que faran els Premis Ciutat de Sant Cugat diferent de les edicions anteriors.

Guillem Vidal-Ribas

Hem volgut fer un espectacle on s'integra el lliurament de premis.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La cantant de soul i hip-hop Izah serà l'encarregada d'interpretar una versió soul de l'himne de Sant Cugat. Un dels membres de la banda local El Gremio serà, a més, el narrador de la història que mou l'acció de la gala. Una trentena de nois i noies de l'escola Sant Cugat se sumen als artistes locals amb la seva interpretació a l'espectacle.

El regidor de Comunicació, Jordi Puigneró, explica la intenció de formular la gala entorn la temàtica hip-hop.

Jordi Puigneró

Fer una gala al voltant de l'humor i el hip-hop perquè ens interessa arribar a la gent jove.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Un total de 14 finalistes opten al reconeixement local, entre els quals la soprano santcugatenca Júlia Farrés, la representació teatral de 'Pedra i Sang' i la seu de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) ubicada a la ciutat. La gala està patrocinada pel concessionari Autocugat i la Fundación Vodafone España, amb la col·laboració de Cugat.cat i del 'Tot Sant Cugat'.