La inauguració del Parc Víctor Català amplia l'oferta de lleure a l'aire lliure

Societat

Publicat el 19/mar/11 per Laura Mont

Sant Cugat compta des d'aquest dissabte amb el nou Parc Víctor Català, que disposa d'equipaments esportius i una zona infantil. L'espai, ubicat sobre la ronda Nord al barri de Volpelleres, ha obert les portes al públic amb un espectacle infantil i una xocolatada. Amb aquesta inauguració s'amplia l'oferta d'oci a l'aire lliure, en un dels barris més nous de la ciutat.

El Parc Víctor Català permetrà que els veïns del barri de Volpelleres disposin d'un camp de futbol molt espaiós i d'una zona de gronxadors per als més petits. L'espai ha estat inaugurat per l'alcaldessa, Mercè Conesa, que creu que el parc respon a una demanda ciutadana de tenir més equipaments a l'aire lliure.

Mercè Conesa

Crèiem que en el barri de Volpalleres calia una infraestructura com aquesta. Pensem que serà un equipament que utilitzarà molta gent.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Els nens i nenes han estat els protagonistes de la presentació, en què han gaudit d'un espectacle musical i una xocolatada.

El següent pas serà la il·luminació del camí que va des del parc fins a l'estació de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) de Volpelleres.