Vives: 'Hem d'aprendre lliçons de Fukushima per aplicar a les centrals'

Eugeni Vives ha explicant passat, present i futur de l'energia nuclear a l'ANC

Societat

Publicat el 13/abr/11 per Adrià Claramunt

L'enginyer industrial i portaveu de la Societat Nuclear Espanyola, Eugeni Vives, afirma que l'energia nuclear té futur, malgrat el que està succeint a la central nuclear de Fukushima, al Japó. Vives ha destacat, en una conferència organitzada pels Amics de la Unesco Valldoreix-Sant Cugat, que cal extreure lliçons d'aquest accident per aplicar-les a totes les centrals del món.

L'enginyer santcugatenc ha destacat que l'energia nuclear ha de ser 'rigorosa, transparent i objectiva pel que fa a les dades'. En aquest sentit, ha explicat que hi ha una cultura de seguretat molt important, amb inversions constants. Per això, afirma Vives, la nuclear 'té futur'.

Eugeni Vives

L'energia nuclear té futur malgrat els problemes a Fukushima. És important extreure lliçons d'això i aplicar-les a totes les centrals.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Una setantena de persones ha assistit a la conferència 'L'energia nuclear avui i demà' dins del cicle de xerrades 'Tsunamis naturals i polítics' dels Amics de la Unesco Valldoreix-Sant Cugat i que ha tingut lloc a l'Arxiu Nacional de Catalunya (ANC).