Una cinquantena d'alumnes portuguesos fan des d'avui un intercanvi a l'escola musical Fusió

Els alumnes de l'escola Fusió van visitar Portugal en una primera fase de l'intercanvi

Societat

Publicat el 15/abr/11 per Marc Texidó

L'escola de música Fusió rep aquest divendres la visita d'una cinquantena d'alumnes de l'acadèmia portuguesa Fernandes Fão. L'intercanvi servirà perquè els alumnes de les dues escoles ofereixin dos concerts, un de grans formacions orquestrals i un altre d'intèrprets solistes, a la ciutat. Entre altres activitats, els alumnes visitaran el museu de la ciutat i el Palau de la Música. L'estada s'allargarà fins dijous de la setmana que ve.

L'any passat, els alumnes de l'escola Fusió van visitar el nord de Portugal en la primera part de l'intercanvi amb l'acadèmia portuguesa Fernandes Fão. Des d'aquest divendres, 54 alumnes portuguesos s'instal·laran amb diverses famílies de la ciutat.

La directora de l'escola de música Fusió, Gemma Navarra, ha explicat que l'intercanvi serveix perquè els alumnes comparteixin els valors d'interpretar música amb nois i noies de la seva edat.

Gemma Navarra

Els alumnes grans de l'escola els agrada molt compartir amb alumnes de la seva edat tot el que aprenen.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Els alumnes de les dues escoles s'uniran per oferir dos concerts, un de grans formacions orquestrals i l'altre, d'intèrprets solistes. L'intercanvi d'alumnes de l'acadèmia Fernandes Fão finalitzarà la seva estada a la ciutat amb un sopar.