Cugat.cat, amb el teixit econòmic local

Cugat.cat informarà de la mostra Sant Cugat Actiu

Societat

Publicat el 6/mai/11 per Miquel Herrada

Cugat.cat oferirà, durant tot el cap de setmana, una cobertura especial de la mostra Sant Cugat Actiu, amb entrevistes i reportatges que volen mostrar la diversitat i la qualitat de l'oferta comercial i empresarial del municipi. El grup multimèdia obrirà una secció especial a Cugat diari amb tots els continguts que generi la fira des d'avui i fins diumenge.

El bo i millor dels comerços, empreses i institucions econòmiques de la ciutat tindrà el seu racó a Cugat.cat, que elaborarà una sèrie d'entrevistes per acostar a la ciutadania l'oferta santcugatenca. A més, Cugat tv oferirà un resum del centenar d'activitats de la mostra, en un reportatge del programa 'A Fons' que es podrà veure a partir de diumenge a la nit. En paral·lel, Cugat ràdio (91.5 fm) donarà la informació actualitzada sobre el desenvolupament de l'esdeveniment a través dels butlletins informatius.

Durant els tres dies de la mostra, a més, Cugat.cat també tindrà presència física a la fira amb una paradeta a la plaça d'Octavià des d'on s'informarà els santcugatencs dels nous serveis que ofereix el grup multimèdia municipal, com les aplicacions per a mòbils intel·ligents i la possibilitat de veure Cugat tv des del televisor de casa.