Escura veu interessos electorals i econòmics en les queixes de l'Assemblea de Barraques

Xavier Escura, en una imatge d'axriu

Societat

Publicat el 16/mai/11 per Damià Bonmatí

El tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, veu interessos econòmics i electorals darrere de les declaracions de l'Assemblea de Barraques, que acusen l'equip de govern d'oposar-se al model d'espai nocturn de Festa Major proposat per l'entitat. Escura ha remarcat que la fórmula de Barraques d'enguany ha estat consensuada pels agents polítics i socials de la ciutat.

El punt de conflicte, segons Escura, és l'explotació econòmica dels serveis de bar durant els concerts de la festa grossa a la plaça de Ramon Barnils. Mentre que l'Ajuntament serà qui gestioni aquest servei, les entitats es faran càrrec dels bars de la plaça del Rei.

Per Escura, l'Assemblea de Barraques busca un interès econòmic.

Xavier Escura

Ells se'n volien aprofitar del benefici econòmic dels grans grups que nosaltres portaríem.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





El tinent d'alcalde de Cultura veu també interessos electorals darrere de les protestes.


A més, ha negat que hi hagi hagut discrepàncies entre les àrees de Cultura i Alcaldia, com ha apuntat l'Assemblea de Barraques.

Xavier Escura

És una acusació tan infantil que cau pel seu propi pes. Els vaig dir que jo em posava a la seva pell i els podria arribar a entendre.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Escura ha assegurat que hi haurà Barraques en un nou format i que el nou model ha rebut el suport de tots grups polítics a l'Ajuntament, el consell de Cultura, la comissió de Festa Major i la mateixa comissió de Barraques.