Víctor Seguí, nou director de l'ETSAV

Víctor Seguí

Societat

Publicat el 8/jun/11 per Raquel Ligero / Jaume Blanché

El professor Víctor Seguí serà el nou director de l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura del Vallès (ETSAV) de la UPC, ubicada a la ciutat. Seguí substitueix en el càrrec Joan Puigdomènech, que va acabar el mandat i no va optar a la reelecció perquè es va incorporar a les llistes de CiU per a les municipals. El nou director, que prendrà possessió del càrrec dimarts vinent, ha guanyat la segona volta de les eleccions contra Joan Curos.

Seguí afronta amb 'il·lusió i empenta' la que, tal com ha anomenat ell, serà una nova etapa en la seva vida professional, després de més de 30 anys com a docent de l'ETSAV. També ha assegurat a Cugat.cat que l'arquitectura està passant per 'temps difícils' i per això s'ha de fer una adaptació del pla d'estudi per preparar els professionals del futur, obrint-los noves possibilitats.

Víctor Seguí

No només hem de treballar per fer bons arquitectes, sinó buscar professionals transversals.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Com marca el seu programa electoral, Seguí pretén renovar el professorat del centre, ja que l'actual es troba al límit de la jubilació i aposta per docents formats per la mateixa escola i que tinguin 'uns coneixements acadèmics previs al final del cicle expansiu del sector de la construcció i la crisi general de l'economia'.

La internacionalització de l'ETSAV per 'buscar altres aires' sense deixar de banda l'entorn santcugatenc i vallesà és una altra de les prioritats.

Víctor Seguí

Hem d'augmentar i lliurar l'intercanvi entre professors i estudiants.

Your browser doesn’t support HTML5 audio






Seguí és arquitecte per l'Escola Tècnica Superior de Barcelona des del 1973 i és també llicenciat en Sociologia. Des de 1980, és professor de l'ETSAV.