Conesa adverteix que l'Ajuntament no és competent en les reivindicacions de Chakkour

Mercè Conesa, en una fotografia d'arxiu

Societat

Publicat el 15/jun/11 per Núria Juanico

L'alcaldessa, Mercè Conesa, subratlla que l'Ajuntament no és l'administració competent en les reclamacions d'Ahmed Chakkour, que està en vaga de fam perquè se li ha negat una pensió d'invalidesa. Conesa ha dit que des del consistori 'només poden dissuadir-lo de la seva acció', però que les queixes de Chakkour no són competència municipal.

Segons Conesa, des de l'Ajuntament s'ha parlat amb Chakkour a través dels Serveis Socials. Tot i això, l'alcaldessa insisteix que les queixes de Chakkour no són competència de l'Ajuntament i que des del consistori 'no ho podran arreglar'.

Mercè Conesa

A banda de dissuadir-lo, poca cosa podem fer perquè no som responsables del seu problema ni podem solucionar el seu cas.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Aquest divendres farà un mes que Chakkour va iniciar la protesta per reclamar la pensió d'invalidesa total apel·lant al seu mal estat de salut, tot i que va interrompre la vaga de fam al cap d'una setmana en ser ingressat a Mútua Terrassa. Fa dues setmanes, Chakkour va reprendre la vaga unint-se a l'acampada dels 'indignats' de la plaça d'Octavià.