Valldoreix celebra aquest cap de setmana el tradicional aplec de la salut

Societat

Publicat el 10/oct/03 per Marta Rams

Valldoreix celebra diumenge el tradicional Aplec de la Salut. La festa enguany arriba amb un programa carregat d'activitats per tots els gustos i edats. El plat fort però seran les sardanes que es ballaran a l'esplanada del costat de l'Ermita. Es tracta d'una celebració que pretén continuar la tradició de visitar les ermites del poble. Per aquest motiu, la festa inclourà, com cada any, una visita comentada a l'Ermita de la Salut.

Des de les deu del matí fins al vespre, l'esplanada de l'Ermita de la Salut s'omplirà de musica i activitats per a tots els gustos i per totes les edats. El motiu: el tradicional Aplec de la Salut que cada any organitza l'entitat descentralitzada del districte de Valldoreix. El vocal de cultura de l'associació, Josep Casadellà, ens comenta quin serà el plat fort de la festa.

Josep Casadellà

Les sardanes seran el principal atractiu d'aquesta celebració popular que no té res a veure amb la festa de la raça.


Un concurs de bitlles, una actuació dels bastoners de la Unió Santcugatenca, i de la coral "Harmonia" de Valldoreix i contes educatius sobre medi ambient pels més menuts són alguns dels actes culturals que s'han organitzat per l'ocasió.
La festa també inclourà, com cada any, una visita comentada a l'Ermita de la Salut. I per agafar forces després d'un matí ple d'activitats, al migdia es podrà gaudir d'una arrossada popular.
Una serie d'actes que aniran acompanyats d'altres atractius. Els que ens comenta Casadellà en el següent missagte adreçat a tots els santcugatencs.

Josep Casadellà

Sardanes en un lloc privilegiat com és l'ermita i un fantàstic paisatge de tardor són elements per atraure als santcugatencs.


Doncs, una suma de factors que espera superar el nivell de participació d'edicions anterios.