Una sessió de cuina al Mercat de Torre Blanca pretén dinamitzar el comerç de l'equipament

La primera sessió de 'La Cuina al Mercat' ha tingut lloc aquest darrer dissabte

Societat

Publicat el 12/jul/11 per Marc Texidó

El Mercat de Torre Blanca acollirà, aquest dissabte, la segona sessió de 'La Cuina al Mercat'. L'activitat compta amb la participació d'un cuiner que s'encarrega de preparar diversos plats amb productes de les parades del mercat. L'objectiu de l'activitat, organitzada conjuntament entre el Mercat de Torre Blanca i l'Ajuntament, és dinamitzar el comerç. La primera sessió ha comptat amb el cuiner del restaurant Biarritz i més d'un centenar de persones han tastat els plats cuinats.

Dissabte a les onze del matí el Mercat de Torre Blanca acollirà la segona sessió de l'activitat 'La Cuina al Mercat', que vol dinamitzar el comerç de l'equipament. Ho ha explicat en una entrevista a Cugat.cat el director del Mercat Torre Blanca, Joan Fibla.

Joan Fibla

Sorgeix d'un pla de dinamització de l'Ajuntament. Hi havia diferentes propostes i una d'elles era aquesta.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




L'èxit de la primera sessió, que ha estat aquest darrer cap de setmana, avala l'activitat. Més d'un centenar de persones s'han acostat al Mercat de Torre Blanca per veure la cuina que ha elaborat el cuiner del restaurant Biarritz, Tomàs Valls. Fibla ha explicat com ha anat la sessió d'aquesta setmana.

Joan Fibla

Vam fer 300 tasts de tres plats diferents. Dels tres plats, 100 tasts.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





L'organització de l'activitat estudia la possibilitat d'organitzar noves sessions a la tardor, després de l'èxit d'aquest cap de setmana.