La cadena DiR crea una quota per a aturats

Gimnàs DiR

Societat

Publicat el 14/jul/11 per Mikel Vilalta

La cadena de clubs de fitness DiR, que té un centre a la nostra ciutat, ha impulsat una quota especial per a les persones sense feina. L'empresa pretén facilitar la pràctica esportiva a un dels col·lectius més afectats per la crisi econòmica. La nova tarifa té un cost a partir dels 24 euros.

DiR argumenta que l'esport és una afició ideal per a les persones que estan a l'atur perquè els ajuda a mantenir-se actius mentalment i físicament. La nova quota, que està operativa des de principis de mes, té un cost des de 24'67 euros. L'horari en què estarà vigent la tarifa és de nou del matí a una del migdia i de tres a cinc de la tarda, de dilluns a divendres.

El cap de directors tècnics de DiR, Marcos González, ha explicat a Cugat.cat la finalitat de la idea.

Marcos González

La nostra idea és proporcionar una cosa tan bona com és l'esport ja que pensem que pot ser positiu tant físicament com anímicament.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Gónzalez ha afegit que, després de viure una activitat diària regular, les persones que es queden a l'atur poden caure en el sedentarisme i en problemes derivats, com l'estrès i les depressions. En aquest sentit, la pràctica de l'esport resulta una bona solució perquè provoca la segregació de serotonina, causant un estat de relaxació i benestar.

DiR recorda que, en fer exercici, la persona guanya en confiança i autoestima, cosa que permet afrontar amb més garanties possibles entrevistes de feina.