Miquel Herrada, nou director de Cugat.cat

Miquel Herrada, a les instal·lacions de Cugat.cat

Societat

Publicat el 26/jul/11 per Redacció

El periodista Miquel Herrada és el nou director del grup de comunicació multimèdia Cugat.cat. Herrada, que fins ara exercia de cap de continguts, té una llarga trajectòria a la casa, on va iniciar la seva activitat professional. L'objectiu del nou director de Cugat.cat és consolidar el creixement dels últims anys i obrir el mitjà municipal al màxim de ciutadania.

Herrada, de 30 anys, ocupa el càrrec en funcions després que el fins ara coordinador de l'OAMCIC, Xavier Fornells, i l'exdirectora de Cugat.cat, Mònica Lablanca, hagin passat a ocupar noves responsabilitats a l'estructura directiva de l'Ajuntament. El periodista, que fins ara exercia de cap de continguts, porta set anys vinculat laboralment amb els serveis informatius de la casa i ha exercit responsabilitats diverses, com cap de redacció i cap d'informatius.

Miquel Herrada ha explicat els principals objectius que es marca al capdavant d'aquesta nova etapa de Cugat.cat.

Miquel Herrada

Mirarem de concentrar-nos en les nostres tasques fonamentals com a servei públic: ser un reflex plural de la societat i obrir-nos al màxim.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Herrada és llicenciat en Periodisme per la UAB, màster en Relacions Internacionals a l'IBEI i ha cursat postgraus en periodisme digital i videoperiodisme. A més de Cugat.cat, ha treballat en altres mitjans com Catalunya Ràdio, la Cadena SER, COM Ràdio i el Diari de Sant Cugat.