El gimnàs Eurofitness incorpora un punt de recàrrega per a mòbils

Els usuaris dels gimnàs ja poden recarregar els seus telèfons mòbils de manera gratuïta

Societat

Publicat el 7/ago/11 per Mikel Vilalta

L'Eurofitness Sant Cugat incorpora a les seves instal·lacions un punt de recàrrega per a telèfons mòbils i altres dispositius electrònics. La cadena de gimnasos UBAE, concessionària del centre santcugatenc, ha arribat a un acord amb l'empresa PuntoBilë perquè instal·li aquests dispositius en alguns dels seus centres esportius, inclòs el de la nostra ciutat.

Els usuaris d'Eurofitness Sant Cugat, situat a la Rambla del Celler, podran recarregar el seu telèfon mòbil, càmera i mp3 en un punt situat a l'interior de l'equipament. Durant la recàrrega, el client pot accedir a diferents continguts informatius i publicitat a través d'una pantalla digital i de manera gratuïta.

La coordinadora del centre santcugatenc, Gemma Moreno, ha valorat a Cugat.cat l'acollida que ha tingut la iniciativa entre els usuaris.

Gemma Moreno

La veritat és que els clients vénen al centre, veuen la màquina, se'ls explica, ho proven i els agrada.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La nova eina està operativa des de fa dues setmanes i es troba a la recepció del gimnàs. Incorpora fins a 18 tipus de recarregadors, amb la qual cosa és compatible amb el 95% de les marques actuals, com Nokia, Motorola, Blackberry, Apple i Philips, entre d'altres.