Un grup de voluntàries col·labora en l'organització de la visita del Papa a Madrid

El Papa Benet XVI en la JMJ de l'any passat

Societat

Publicat el 16/ago/11 per Núria Juanico

L'Associació Cultural Gausac per a la Dona col·labora en l'organització de la visita del Papa a Madrid. Una cinquantena de voluntàries santcugatenques ajudaran en els preparatius de la Jornada Mundial de la Joventut (JMJ), que se celebra des d'aquest dimarts i fins diumenge a la capital de l'Estat espanyol.

Des d'avui i fins dilluns de la setmana vinent, les voluntàries estaran a Madrid per ajudar amb els preparatius de la visita del pontífex. Les noies participaran en l'acollida de pelegrins sud-americans i seran part del cos de voluntaris que vetllarà perquè la missa de diumenge transcorri sense incidències.

La vicepresidenta de l'Associació Cultural Gausac per la Dona, Elisa Comes, explica quines seran les tasques de les voluntàries.

Elisa Comes

Ajudarem en l'acollida de pelegrins sud-americans i els proporcionarem tot el que necessitin.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





La Jornada Mundial de la Joventut preveu l'arribada de més d'un milió de pelegrins a Madrid. L'esdeveniment comença aquest dimarts i posarà punt final diumenge, quan el Papa Benet XVI encapçalarà la missa d'enviament de la JMJ en un acte a les nou del matí.