La Guàrdia Civil deté un santcugatenc amb un arsenal d'armes al seu domicili

Imatge de les armes intervingudes. Font: EFE

Societat

Publicat el 2/set/11 per Redacció

La Guàrdia Civil ha detingut un veí de Sant Cugat per tinença, emmagatzematge i tràfic d'armes. El cos policial ha trobat en el domicili del detingut tot un arsenal amb diverses armes de foc per les quals no disposava de llicència i que fabricava ell mateix. La Guàrdia Civil ha explicat que la investigació continua oberta, però ha descartat que l'arrestat formi part de cap banda armada.

Al domicili de l'arrestat, els agents van trobar quatre armes curtes, un fusell d'assalt amb silenciador i modificat per al seu ús com arma de franctirador, tres visors aptes per col·locar-se amb el fusell d'assalt i amb visió nocturna, abundant munició i pólvora, entre altres objectes.

La Guàrdia Civil investiga la xarxa de contactes de l'home, que feia les seves compres per Internet, amb la targeta de crèdit i facilitant el seu domicili particular. La investigació policial ha de determinar també l'ús que el detingut podria haver fet d'aquest material, preparat per ser utilitzat, que podria ser la revenda o el col·leccionisme.

Segons la policia, el detingut, al qual havien retirat la llicència d'armes, no pertany a cap banda armada. Com que no podia comprar munició de manera legal, 'havia optat per fabricar-la', ha declarat la portaveu.