La campanya 'Creix' d'Intermon vol promoure un millor repartiment dels aliments al món

Logotip de la campanya

Societat

Publicat el 8/set/11 per Jon Sindreu

'Creix' és el nom de la nova campanya d'Intermon-Oxfam, que té com a objectiu impulsar un repartiment més equitatiu dels aliments entre els diferents països del món. Lluitar per un sistema de preus més just i fomentar l'agricultura a petita escala, així com combatre el canvi climàtic, són algunes de les propostes d'aquesta nova iniciativa que tindrà un focus a la nostra ciutat.

El coordinador local d'Intermon-Oxfam, Antoni Marimon, ha explicat durant una entrevista al magazín 'Estiu a Fons' de Cugat ràdio (91.5 FM) que la seva principal tasca a la ciutat consisteix en recollir-hi fons i 'conscienciar' la població de la necessitat d'una millor redistribució dels aliments arreu del món.

Segons Marimon, un altre dels principals aspectes de la campanya consistirà en pressionar els governs occidentals per evitar que subvencionin en excés els seus propis productes.

Antoni Marimon

Els productes subvencionats acaben inundant els països pobres.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Pel que fa a les aportacions econòmiques rebudes durant els darrers mesos, Marimon ha destacat que malgrat la crisi no s'ha notat un decreixement significatiu de la recaptació a la ciutat. En aquest sentit, el coordinador local d'Intermon-Oxfam ha agraït que l'Ajuntament no hagi retallat la seva partida dedicada a la cooperació, que ascendeix a l'1% del pressupost.