El centre de la ciutat amplia la zona vianantitzada amb quatre carrers més

Societat

Publicat el 16/set/11 per Marc Sala

Els carrers dels Marges, Mir, Sallés i Escaletes llueixen nova fisonomia un cop han finalitzat els treballs de remodelació. Aquestes vies compten ara amb un nou sistema de clavegueram, un nou enllumenat i la calçada i la vorera estan a un mateix nivell. Una subvenció de la Diputació de Barcelona ha cobert els 370.000 euros del cost dels treballs.

Els treballs també han servit per renovar la xarxa d'aigües residuals i les d'abastament d'aigua i de gas. A més, s'ha instal·lat una nova xarxa de recollida d'aigües pluvials i un nou sistema d'enllumenat. Durant les setmanes que s'han allargat les obres també s'han endreçat els cablejats de les línies elèctriques i telefòniques. En aquests moments, però, falta que l'empresa Fecsa passi el subministrament elèctric de la instal·lació vella a la nova instal·lació col·locada amb les obres.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha visitat aquest divendres els carrers remodelats i ha explicat el canvi que suposen aquests treballs per als veïns.

Mercè Conesa

Els treballs s'han fet tenint en compte els veïns. Però ha estat un bon canvi i s'han millorat els serveis en general.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'empresa Coynsa s'ha encarregat de l'actuació al carrer d'Escaletes, Tagoynsa dels carrers dels Marges i Mir i la companyia CiC 3 ha fet els treballs del carrer de Sallés.

D'altra banda, les obres de remodelació del passatge Diputació estan ja molt avançades i el govern ha anunciat que s'enllestiran en els propers dies. A més, s'han adjudicat ja les obres del passeig de la Creu a l'empresa Innovia. En les properes setmanes començaran les obres d'aquesta zona. Aquestes dues actuacions també han rebut la subvenció de la Diputació de Barcelona.