El xef del restaurant Vermell representarà Catalunya a un concurs gastronòmic a Vinaròs

El restaurant Vermell forma part de l'hotel Sant Cugat

Societat

Publicat el 18/set/11 per Judith Cañamares

El xef del restaurant Vermell del Sant Cugat H&R, Germán Espinosa, ha estat seleccionat per participar al Concurs Nacional de Cuina Aplicada al Llagostí que se celebra a Vinaròs aquest dilluns. Espinosa representa a Catalunya en un concurs gastronòmic, on els territoris de l'Estat estan representades per un sol cuiner.

El concurs té com a ingredient principal el llagostí de Vinaròs i l'elaboració del plat començarà a les cinc de la tarda. Els xefs tindran dues hores per cuinar la recepta que després serà avaluada pel jurat. Entre els membres d'aquest jurat estarà el cuiner de Xàtiva Vicente Patiño.

El xef del restaurant Vermell, Germán Espinosa, ha destacat què representa la participació en aquest concurs de cuina.

Germán Espinosa

Tenim molta feina, però no tanta com ens agradaria. Aquesta és una manera de promoció i de donar-nos a conèixer fora d'Espanya.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Espinosa també ha comentat que aquest concurs gastronòmic serveix per conèixer què fan altres companys de professió. El plat que presenta el xef es podrà degustar a Sant Cugat en la propera carta de tardor del restaurant Vermell.