La Festa de Tardor tindrà lloc el 5 i 6 de novembre

La lectura del pregó és l'acte central de la festa

Societat

Publicat el 20/set/11 per Raquel Ligero

La Festa de Tardor se celebrarà aquest any el primer cap de setmana de novembre, a la plaça d'Octavià. Aquest dijous, les entitats participants estan citades en assemblea a la Casa de Cultura, a les vuit del vespre, per posar en comú els acords establerts amb l'Ajuntament, decidir les característiques principals de la festa i obrir un espai web per penjar les propostes de cartell i lema. L'objectiu d'enguany és convertir la celebració en un espai real de convivència del teixit associatiu.

Les activitats programades per a dissabte segueixen la línia de l'edició anterior i són de caire cultural, tradicional i festiu. No obstant això, per a la jornada de diumenge s'han proposat algunes modificacions en el model de festa, que es començaran a concretar en l'assemblea d'aquest dijous.

Fer un circuit, encara per determinar, en funció del nombre d'entitats, i concentrar els col·lectius participants segons les temàtiques en espai propis on puguin desenvolupar les seves activitats, són algunes de les possibles novetats per a la Festa de Tardor. Altres propostes que també es debatran aquest dijous en assemblea són habilitar espais per aquelles entitats que vulguin ser-hi presents, però no vulguin fer activitats, i també per als col·lectius que només desitgin participar sense tenir paradeta.

La Comissió de la Festa de Tardor es reunirà aquest dijous a les vuit del vespre a la Casa de Cultura.