Mor una menor santcugatenca en ser atropellada davant les carpes

Zona de la carretera de Rubí on s'ha produït l'accident. / Font: Google Maps

Societat

Publicat el 1/oct/11 per Anna González

Una menor santcugatenca ha mort aquest dissabte en ser atropellada davant les carpes de la carretera de Rubí, després d'una baralla. Els Mossos d'Esquadra han detingut dues persones, una d'elles veïna de Sant Cugat, com a presumptes autors d'un delicte d'homicidi, segons ha informat el cos policial. A l'atropellament també ha resultat ferit de gravetat un altre jove.

La jove, que ha estat atropellada la matinada de divendres a dissabte, ha estat traslladada en estat crític a Mútua Terrassa, on ha mort aquest dissabte al matí. El noi ha estat evacuat en ambulància al Parc Taulí de Sabadell.

Els fets han succeït a les cinc de la matinada a la carretera de Rubí, després d'una baralla a l'exterior de la discoteca ubicada en aquest entorn. En el curs de l'enfrontament s'ha produït l'atropellament, on han resultat ferits de gravetat els dos joves. El cotxe implicat s'ha donat a la fuga.

Els Mossos d'Esquadra, però, han detingut dues persones, Rene A.F, de 28 anys, i Kelvin J.C., de 20 i veí de Sant Cugat, com a presumptes autors de l'homicidi.

La policia catalana manté oberta la investigació.