Sorteig d'un quadre d'Imma Pueyo per recaptar diners per investigar el Pàrkinson

El sorteig del quadre tindrà lloc a la plaça d'Octavià

Societat

Publicat el 10/oct/11 per Maria Cusó / Àgata Guinó

La delegació de Sant Cugat de l'Associació Catalana per al Pàrkinson sortejarà un quadre d'Imma Pueyo per recaptar fons. El sorteig, que tindrà lloc el primer diumenge de novembre a la plaça d'Octavià, està emmarcat dins la Festa de Tardor. Els números per participar es poden comprar al vestíbul de la Casa de Cultura, on també es pot veure el quadre cedit per Pueyo.

Tots els beneficis que s'obtinguin de la venda de números per al sorteig del quadre d'Imma Pueyo es destinaran a finançar les activitats que l'Associació Catalana per al Pàrkinson gestiona a Sant Cugat. Així ho ha explicat el delegat local de l'associació, Esteve Sala, al programa 'Sant Cugat a Fons' de Cugat.cat.

Esteve Sala

Hi haurà un sorteig del quadre donat per la pintora Imma Pueyo. Tots els ingressos del sorteig es destinaran a les teràpies que la delegació fa Sant Cugat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




El quadre, cedit per l'artista santcugatenca Imma Pueyo, està exposat a la Casa de Cultura fins el primer diumenge de novembre, dia en què tindrà lloc el sorteig. L'artista ha explicat que la peça és un acrílic amb textures.

Imma Pueyo

El quadre té una temàtica urbana amb línies d'edificis. És força abstracte.

Your browser doesn’t support HTML5 audio






El sorteig del quadre tindrà lloc a la plaça d'Octavià, dins el marc de les activitats de la Festa de Tardor.