Un videojoc de Tintín, produït a Sant Cugat, surt a la venda en català

Caràtula del nou videojoc d'Ubisoft

Societat

Publicat el 20/oct/11 per Oriol Esteve / Ágata Guinó

El vídeojoc 'Les Aventures de Tintín: el Secret de l'Unicorn', produït per la delegació local de l'empresa Ubisoft, surt a la venda aquest dijous i estarà disponible en català. En el joc, el jugador es posarà dins la pell del periodista creat per Hergé i la trama serà la mateixa que la pel·lícula de Tintín, dirigida per Steven Spielberg.

El jugador gaudirà de la companyia de Tintín, del fidel gos Milú i de l'esquerp capità Haddock, que també podrà controlar en algunes ocasions. Tots tres viuran moltes aventures plenes d'acció per investigar un gran misteri que els portarà a un gran tresor enfonsat. Tot i això, s'hauran d'enfrontar a traficants d'armes i a cobdiciosos col·leccionistes d'art per tal de descobrir el secret de l'Unicorn.

El productor del vídeojoc, Xavier Capel, ha explicat en una entrevista a Cugat.cat que el joc està dirigit a tothom i sobretot als amants dels còmics d'aquest personatge. Capel subratlla les característiques d'aquest entreteniment.

Xavier Capel

És un joc de plataformes, però també hi ha lluites amb espases, trencaclosques i fases d'avions.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Capel ha afegit que tenen previst produir més vídeojocs en català, però que encara no es poden descobrir quins són aquest projectes. A més ha dit que 'Les Aventures de Tintín: el Secret de l'Unicorn', a més de trobar-se en català, està editat en diferents llengües entre elles el flamenc, ja que el famós periodista és belga.

El joc inclou fins a 20 hores d'aventures, 20 escenaris de la pel·lícula i també té disponible un mode per a dos jugadors. Estarà disponible per les consoles PlayStation 3, Xbox 360, ordinador, Wii i Nintendo 3DS.