Tres detinguts per robar cable de coure a Sol i Aire

Els tres detinguts transportaven més de 100 metres de cable de coure en una furgoneta

Societat

Publicat el 26/oct/11 per Redacció

Policia Local ha detingut aquest dimecres tres persones com a sospitoses de robar cable de coure del barri de Sol i Aire. Els detinguts portaven més de 100 metres de cable de línia telefònica a l'interior d'una furgoneta, en el moment de la detenció. L'operació s'emmarca dins el dispositiu activat per Policia Local i Mossos d'Esquadra per posar fi als robatoris de cable de coure, especialment a Sol i Aire, després de les denúncies fetes per veïns que s'havien quedat sense línia telefònica.

Mossos d'Esquadra i Policia Local investiguen la procedència del material intervingut: més de 100 metres de cable de línia telefònica. Segons fonts de la policia, el cable era de 'dubtosa procedència' i s'ha procedit a la seva incautació.

Els tres arrestats estan sent investigats per aclarir l'origen del material i determinar si els detinguts estan relacionats amb altres casos similars que han tingut lloc en les darreres setmanes.

Els veïns de Sol i Aire havien denunciat robatoris de cable de coure que els havien deixat sense línia telefònica durant tres setmanes.