Sant Cugat posa el seu granet de sorra per reimpulsar Haití

Marc Antonie Archer, cònsol d'Haití

Societat

Publicat el 23/des/11 per Anna González

Sant Cugat se solidaritza amb el poble d'Haití. Un sopar ha recaptat fons aquest divendres per a la reconstrucció del país, encara afectat per les conseqüències d'un terratrèmol sofert ara fa dos anys. El cònsol del país caribeny Marc Antonie Archer ha explicat que la situació d'Haití és encara preocupant, però ja no de col·lapse. És per això que ha demanat que més enllà de les aportacions econòmiques, el país necessita donar-se a conèixer per impulsar la seva economia a través del turisme sostenible i l'atracció d'empreses.

Passats dos anys del terratrèmol, el nou govern de la República d'Haití centra els seus esforços en reimpulsar una economia molt danyada, sobretot per la pèrdua de la capitalització de la classe mitjana. El cònsol d'Haití Marc Antonie Archer ha explicat que bona part de les aportacions de la comunitat internacional no han arribat i és per això que l'objectiu ara és donar a conèixer el país per reactivar-lo.

Marc Antonie Archer

Busquem una forma d'atreure no només la cooperació, sinó també les empreses i l'interès per Haití.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





Precisament, aquest ha estat un dels objectius del sopar organitzat aquest divendres a través d'una iniciativa santcugatenca. La recaptació es destinarà al projecte que duu a terme el Grupo de Apoyo Permanente al Pueblo de Haití (GRAPPH).

L'acte, que ha tingut lloc al restaurant El Perolet, ha comptat amb el regidor d'Esports i Agermanaments, Xavier Tizón, i el regidor delegat de Presidència i Relacions Institucionals, Francesc Carol.