L'edició 2012 de 'Pedra i sang' rebrà menys diners del consistori

Imatge d'una de les representacions d'aquest 2011

Societat

Publicat el 29/des/11 per Sílvia González

L'Ajuntament retallarà, de cara als nous pressupostos, la partida destinada a les representacions de 'Pedra i sang', que actualment reben una subvenció directa de 14.000 euros. Tot i no quantificar la rebaixa de l'aportació de l'Ajuntament, l'alcaldessa, Mercè Conesa, ha anunciat a Cugat.cat que l'edició del 2012 de l'obra teatral haurà d'adaptar-se a les necessitats econòmiques del consistori, sense que això afecti la qualitat de l'espectacle. Mira el muntatge a Cugat tv

'Pedra i sang', el muntatge nadalenc que Tetrateatre representa des de fa 10 anys al claustre del Monestir, es veurà afectat pel pressupost auster que està dissenyant el consistori de cara a l'any vinent.

En declaracions a Cugat.cat, l'alcaldessa, Mercè Conesa, ha assegurat que es rebaixarà la partida destinada al cicle teatral, que des dels inicis organitza Dolors Vilarasau. L'alcaldessa ha explicat que 'Pedra i sang' s'haurà adequar al context de crisi actual.

Mercè Conesa

Cal ser conscients de com repercuteix en l'Ajuntament aquesta partida. Al 2012 hi haurà un ajustament del pressupost de 'Pedra i sang'.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




L'alcaldessa també ha afirmat que 'Pedra i sang' és una obra que distingeix Sant Cugat d'altres viles de Catalunya i que hauria de ser vista 'pel màxim nombre de persones', de dins i fora del nostre municipi.

'Pedra i Sang', que ha ofert enguany vuit representacions, compta amb la interpretació d'una quarantena d'actors, la majoria d'ells amateurs.