Les cases regionals andaluses es troben al gener a Sant Cugat

Una actuació al Centro Popular Andaluz

Societat

Publicat el 30/des/11 per Sílvia González

El Centro Popular Andaluz (CPA) acollirà el segon dissabte de gener el 25è seminari de la Fundació de la Federació d'Entitats Culturals Andaluses de Catalunya (FECAC). Els responsables de la casa regional santcugatenca preveuen una assistència de 150 persones, en un seminari que reunirà cases andaluses de Santa Perpètua de Mogoda, Badalona i Cerdanyola, entre d'altres.

La jornada arrencarà a les nou del matí amb un esmorzar que donarà lloc a la inauguració del seminari de la FECAC, que enguany ha escollit el nostre municipi per celebrar la seva trobada anual.

Al matí, hi haurà les intervencions del responsable de Relacions amb les Entitats de la FECAC, Salvador Pastor, i la membre de la Fundació Arsis, Montse de Paz. Tot seguit, hi haurà una taula rodona què analitzarà el moviment associatiu andalús a Catalunya amb la participació de representants de les cases regionals de Cerdanyola, Badalona i Santa Perpètua de Mogoda.

El pregó serà a un quart de cinc de la tarda, a càrrec del president de la Hermandad Matriz de Almonte, Juan Ignacio Reales. A continuació es farà una tertúlia sobre tradicions andaluses.

El seminari també servirà per presentar les activitats de la FECAC, com la Fira d'Abril, el romiatge del Rocío, el Dia d'Andalusia i les Chirigotas. Les conclusions de la jornada, a un quart de nou del vespre, les exposarà el president de la federació andalusa, Francisco García Prieto.