El primer Hambre Festival i un concert de jazz obren el 2012 a El Siglo

El Siglo comença el 2012 farcit d'activitats

Societat

Publicat el 5/gen/12 per Adrià Claramunt

La sala El Siglo obre el 2012 amb la primera edició de l'Hambre Festival, que inclourà música en directe i exhibicions de pintura mural, esports extrems i dansa, aquest dissabte. L'endemà l'espai acollirà el vermut-concert de jazz del Mauricio Villavecchia Trio. Aquest diumenge coincidirà, a més, amb l'habitual descarregada d'antiguitats.

La posada en marxa de la proposta multidisciplinar Hambre Festival és fruit de la inquietud col·lectiva de joves de la comarca i acollirà diverses exhibicions d'art urbà.

L'Hambre Festival es farà a l'interior i a l'exterior de local d'onze del matí a sis de la tarda i comptarà amb la música en directe de La Crú, Everest, Blancswutan, DJ Rambla, Pulmon Beat Box i Riki Undersounds.

Amb l'entrada lliure també es podrà gaudir de l'exhibició de pintura mural, d'esports extrems i dansa.

El concert de jazz del Mauricio Villavecchia Trio, a partir de dos quarts d'una del migdia, interpretarà un repertori fresc que pot seduir els amants del jazz i també els de la música clàssica i oients de tot tipus d'edats.

L'estil del Mauricio Villavecchia Trio pot definir-se com a jazz de cambra melòdic amb matisos de blues, swing i molt ric en ritmes llatins i amb tocs d’humor que fan l'ullet, que busquen la complicitat del públic i en troben l’atenció.