Productors i consumidors agroecològics es troben a Sant Cugat al febrer

La Repera arriba a Sant Cugat el 18 i 19 de febrer. /Font: Repera.wordpress.com

Societat

Publicat el 12/gen/12 per Raquel Ligero

Pagesos i consumidors agroecològics de tot Catalunya es donen cita a Sant Cugat el penúltim cap de setmana de febrer, en la quarta trobada de La Repera. L'organització ha triat la ciutat per dur a terme la quarta edició d'aquestes jornades pel 'potent teixit agroecològic' de Sant Cugat i per la motivació que ha mostrat per col·laborar amb la trobada.

Al llarg del cap de setmana, la 4a Repera preveu organitzar una fira el matí de dissabte, situada a la plaça del rei i que inclourà una exposició, venda i intercanvi de llavors. El mateix dia, a la tarda, es crearan dos espais per parlar del Segell Participatiu de Garantia i que quina és la seva situació, i s'obrirà un debat per intercanviar problemes i solucions sobre la relació entre les cooperatives i les productores. Les activitats continuen a la nit amb una comparsa d'hortalisses.

Diumenge al matí es reprendran les activitats amb una jornada titulada 'Repensem la Repera', que pretén dibuixar el mapa agroecològic català amb l'objectiu de crear propostes concretes entre els diferents productors i consumidors.

El membre de La Repera, Fernando Sas, ha explicat el motiu pel qual enguany han ubicat les jornades a Sant Cugat.

Fernando Sas

Sabem que hi ha un moviment bastant gran i per això hem decidit que Sant Cugat era el lloc adequat per fer-ho.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Tot i que ja se sap quina serà la ubicació de la fira que se celebrarà el dissabte al matí, encara està per decidir on es realitzaran la resta de tallers i activitats.