Cugat.cat sorteja 10 entrades dobles per veure Feliu Ventura en concert

Feliu Ventura actua aquest divendres a la Nau de Cultura de Valldoreix

Societat

Publicat el 7/feb/12 per Redacció

Cugat.cat organitza un concurs per sortejar 10 entrades dobles per al concert que el cantautor Feliu Ventura oferirà a la Nau de Cultura de Valldoreix aquest divendres. Per participar-hi, només cal respondre algunes de les preguntes que el mitjà de comunicació multimèdia plantejarà als espectadors a través de la seva pàgina web i les xarxes socials. El nom dels guanyadors es coneixerà aquest divendres, a les dotze del migdia, al programa 'Sant Cugat a Fons' de Cugat.cat.

Per participar al concurs, els interessats han de respondre correctament alguna de les preguntes que el mitjà de comunicació multimèdia publicarà al llarg de la setmana a Cugat.cat i als seus perfils a Facebook i Twitter. Les respostes s'han d'enviar a través d'un correu electrònic a l'adreça concurs@cugat.cat, on també hauran de constar-hi les dades personals dels participants.

El concurs és una iniciativa de l'EMD Valldoreix, en col·laboració amb Cugat.cat. El concert que el músic Feliu Ventura oferirà aquest divendres a la Nau de Cultura de Valldoreix tindrà lloc a les deu de la nit.

El sorteig es farà aquest divendres, poc després de les dotze del migdia, al magazín 'Sant Cugat a Fons' de la Ràdio de Sant Cugat (91.5 FM), dirigit per Sergi Alemany i Sergio Morales.