Josep Deví afronta el tractament psicològic de la gent gran en un nou llibre

Josep Deví és psicòleg clínic i neuropsicòleg / Font: Uib.es

Societat

Publicat el 13/feb/12 per Jon Sindreu

El neuropsicòleg santcugatenc Josep Deví presentarà el seu nou llibre sobre el tractament psicològic de la gent gran a la setena edició del Congrés de la Societat Catalanobalear de Psicologia, que se celebra el tercer cap de setmana de maig a Barcelona. Deví hi assistirà com a ponent després d'haver presidit el congrés fins la passada edició, tot i que segueix actuant com a tresorer i vocal de l'organització.

Deví ha explicat a Cugat.cat que la voluntat d'aquesta obra, titulada 'Manual de intervención clínica en psicogerentología' i publicada per l'Editorial Herder, és tractar un àmbit que fins ara pràcticament no havia estat adreçat a Catalunya.

Josep Deví

Ara mateix no hi ha llibres d'intervenció psicològica per a la gent gran en català o castellà.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El manual es presentarà al Congrés de la Societat Catalanobalear de Psicologia, que fa dos anys va tenir lloc a Sant Cugat i en aquesta ocasió es trasllada a la Universitat Abat Oliva de Barcelona, el tercer divendres i dissabte de maig. Entre els ponents de més renom hi consta el doctor Michael Basseches, professor de psicologia a les universitats de Harvard i Suffolk, Massachusetts, als Estats Units.