'The Polaroad Project', una excursió fotogràfica per l'Àfrica amb intenció solidària

The Polaroad Project / Font: Naturpixel.com

Societat

Publicat el 15/feb/12 per Jon Sindreu

'The Polaroad Project' és el nom de la iniciativa solidària que creuarà l'Àfrica durant quatre mesos repartint més de 1.000 fotografies instantànies entre els nens i nenes del continent, i que es presenta aquest dijous a la sala El Siglo Mercantic. La companyia Fujifilm patrocina el material fotogràfic, de manera que totes les donacions es destinaran a finançar projectes de cooperació relacionats amb l'obtenció d'aigua potable. A canvi, els donants rebran una fotografia del viatge, entre d'altres premis.

Els responsables del projecte, Lluís i Joan Pont, sortiran de Sabadell i aniran de punta a punta del continent africà en un tot terreny durant 121 dies fins arribar a Ciutat del Cap. Pare i fill aprofitaran l'excursió per repartir fotografies entre els nens i nenes de diferents països. Joan Pont, ha explicat durant una entrevista al magazín 'Sant Cugat a Fons' de Cugat.cat (91.5 FM) com va sorgir la idea de tirar endavant aquest iniciativa.

Joan Pont

Ens vam adonar que molts nens africans mai havien vist la seva vida en una fotografia.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Gràcies al patrocini de Fujifilm, entre d'altres col·laboradors en què es compta El Siglo Mercantic, els participants repartiran les fotografies que facin en el seu viatge tant entre els infants africans com entre els mecenes que ajudin a finançar el projecte. Els diners recollits es destinaran a finançar iniciatives de cooperació sobre l'extracció d'aigua.