El Banc del Temps supera els 350 membres i els 300 intercanvis anuals

La festa ha acabat amb una fotografia de família

Societat

Publicat el 18/feb/12 per Laura Mont

El Banc del Temps ha celebrat aquest dissabte el seu setè aniversari amb més socis i hores intercanviades que mai. Aquesta entitat, que es basa en l'intercanvi gratuït de serveis i habilitats entre persones, ha superat enguany els 350 socis i els 300 intercanvis. La Casa de Cultura ha estat l'escenari de la celebració, que ha comptat amb un concert a càrrec d'alumnes de l'Escola de Música Victòria dels Àngels i amb un berenar que han preparat els socis.

Activitats de bricolatge, cursos d'informàtica i converses en anglès i francès. Aquests són alguns dels serveis que es poden sol·licitar en el Banc del Temps, un servei impulsat des de l'Ajuntament. Un dels coordinadors dels intercanvis, Albert Mayol, ha explicat que el projecte no deixa de créixer i cada vegada està més consolidat.

Albert Mayol

El Banc del Temps està consolidat perquè hi ha un grup estable de socis que donen el seu temps i volen participar en les activitats.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



De fet, el Banc del Temps ha incorporat, enguany, més de 60 nous socis i ha arribat a les 500 hores d'intercanvi. Per la tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Susanna Pellicer, això demostra la voluntat de la ciutat de treballar per als altres.

Susanna Pellicer

Set anys són molts anys, significa que és una activitat consolidada, que hi ha gent disponible i amb ganes de col·laborar.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




La principal novetat per aquest 2012 és la posada en marxa d'una pàgina web de l'entitat, que facilitarà el contacte entre els socis.

La celebració d'aquests set anys ha consistit en un petit concert a càrrec d'alumnes de l'Escola de Música Victòria dels Àngels, al qual han assistit una seixantena de persones.