La Guitza comença avui un taller de disseny gràfic

El col·lectiu també preveu la projecció del documental 'Food Inc.'

Societat

Publicat el 22/feb/12 per Raquel Ligero

El Casal Popular la Guitza enceta, aquest dimecres, un taller d'introducció al disseny gràfic amb programari lliure, que s'allargarà durant unes setmanes. L'entitat, a més, organitza aquest dissabte un mercat d'intercanvi i diumenge projectarà el documental 'Food inc.', de Robert Kenner, que destapa els mètodes de producció 'irresponsables' de la indústria alimentària.

Des d'aquest dimecres a les vuit del vespre i durant diverses setmanes, al Casal Popular s'impartiran classes sobre disseny gràfic amb eines lliures i basat en els programes GIMP i Inskcape. Els assistents hauran de portar el seu pc amb Windows o Linux o el seu mac.

D'altra banda, dissabte la Guitza organitzarà un mercat d'intercanvi que comença a les cinc de la tarda, on la gent podrà portar i emportar-se des de jocs, llibres o roba, amb l'objectiu de donar un nou ús a aquests objectes.

El col·lectiu també reflexionarà sobre la indústria alimentària amb la projecció del documental 'Food Inc.', on es qüestionen els mètodes de producció d'aquest sector. La projecció serà a les set de la tarda, al Casal Popular la Guitza i hi haurà servei de bar i crispetes gratis.