Tot a punt per a la gala dels Premis Ciutat de Sant Cugat

Marta Cailà i Josep Maria Vallès

Societat

Publicat el 27/feb/12 per Jon Sindreu

La gala d'entrega dels Premis Ciutat de Sant Cugat ja està a punt per celebrar-se després de dos assajos amb el guió definitiu. Així ho han explicat durant una entrevista al magazín 'Sant Cugat a Fons' de Cugat.cat (91.5 FM) els dos presentadors de l'esdeveniment, els periodistes santcugatencs Marta Cailà i Josep Maria Vallès, que han expressat la seva voluntat d'aportar naturalitat a la gala.

La periodista Marta Cailà, directora del programa 'Via Lliure' de Rac1, ha assegurat que volen evitar que l'acte sigui avorrit per als assistents.

Marta Cailà

Les gales sovint són una mica encorsetades i pesades.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





El director del setmanari 'Tot Sant Cugat', Josep Maria Vallès, ha remarcat que els mateixos conductors de la gala tampoc no saben qui seran els guanyadors, malgrat que el jurat els hagi escollit aquest dilluns.

Josep Maria Vallès

Teòricament no ho hem de saber fins al moment de l'entrega.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Els dos presentadors han concretat que la gala ja està preparada i només falta representar un tercer i últim assaig, que està previst per aquest divendres.

Un total de 14 candidatures opten als cinc guardons que s'entregaran aquest diumenge, durant un acte al Teatre-Auditori dedicat a l'artista Josep Grau-Garriga i amb l'actuació de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat.