Sílvia Munt explica la seva trajectòria als alumnes de l'institut Arnau Cadell

Sílvia Munt ha respost les preguntes dels alumnes de l'Arnau Cadell

Societat

Publicat el 8/mar/12 per Adrià Claramunt

Els alumnes de l'institut Arnau Cadell han exercit aquest dijous de periodistes en una 'entrevista' a l'actriu i directora valldoreixenca Sílvia Munt. Aquesta activitat, englobada en els actes de commemoració del Dia Internacional de la Dona, ha permès als alumnes del centre conèixer la trajectòria i evolució personal de Munt i les influències que ha rebut.

Durant una hora, els estudiants han preguntat sobre la vida i el treball de Munt, guanyadora de dos premis Goya, a la qual han demanat consells sobre com afrontar el seu futur professional. Aquesta activitat, englobada dins els actes del Dia Internacional de la Dona a Valldoreix, ha pres el relleu a la conferència d'aquest dimecres del Casal d'Avis que ha obert sota el títol 'La dona a l'edat mitjana'. La conferència ha anat a càrrec de la historiadora Teresa Maria Viñolas.

Els actes de commemoració tindran continuïtat aquest divendres amb la xerrada 'Evolució de la cultura dietètica i el paper desenvolupat per la dona' a càrrec de la naturòpata especialitzada en dietètica i nutrició Maria Josep Sebastià Coma. L'activitat es completarà amb la projecció de la pel·lícula 'Juegos de mujer', de John Duigan i amb Penélope Cruz, Charlize Theron i Stuart Townsend.