Habitatges per a gent gran i comerços ocuparan l'any vinent l'espai de la benzinera de Rius i Taulet

La benzinera de BP de Rius i Taulet

Societat

Publicat el 15/mar/12 per Jon Sindreu

44 habitatges de lloguer de protecció oficial, una planta baixa comercial i un pàrquing de 100 places ocuparan l'espai on estan ubicats la benzinera de l'avinguda de Rius i Taulet i el seu solar adjacent. El gerent de Promusa, Lluís Hosta, ha confirmat a Cugat.cat que existeix un principi d'acord amb els propietaris dels terrenys que podria signar-se en les properes setmanes. La previsió de l'empresa municipal és que l'operació urbanística comenci l'any vinent.

Segons Hosta, si el conveni se signa en les properes setmanes, la construcció d'aquest edifici de tres plantes començarà l'any vinent i els actuals titulars dels terrenys rebran la propietat dels nous locals comercials.

Lluis Hosta

El conveni se signarà ara i l'any vinent Promusa començarà a construir.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Actualment, s'està tramitant la modificació del Pla General Metropolità (PGM) que permetrà aquesta operació urbanística. Els canvis es van aprovar al ple de setembre, que va donar el vistiplau a traslladar sòl edificable no aprofitable de Can Busquets al nucli de la ciutat.

A més dels 44 habitatges de lloguer destinats a la gent gran i la planta baixa comercial de 1.000 metres quadrats, la intenció de Promusa és construir un pàrquing de 100 places que, mitjançant un servei d'ascensors, connecti amb l'avinguda Catalunya i el mercat de Pere San i faci de zona d'aparcament de tota l'àrea comercial.